torsdag 20. januar 2011

Torsdag alt ja.....

 Jeg skjønner ikke hvor uken blir av... Beundrer virkelig de som oppdaterer bloggen hele tiden!!
Jeg skal bare først.. så har den dagen gått også...


Denne uken har jeg bl.a hatt ett besøk av ei venninde, kjempe koselig! Vi pratet bl.a om blogging og vår utrolige dårlig kunnskap om data! Hun skal lage sin egen, og får i den forbindelse hjelp av ei som er litt mer begavet på det område!!
Jeg gleder meg stort til å få noen tips! Jeg har til tider tenkt at jeg skal slutte å blogge.  Man blir jo helt motløs når man ikke klarer å lage en "knapp" med link engang!
Det er sikkert kjempe enkelt, men ingen av mine forsøk har ført frem ahhh...
Vel nok om det, plutselig har jeg den proffe bloggen som alle misunner ha ha ha ;-)


I dag er det strålende sol ute og jeg SKAL ut å gå tur etterpå! (Skal bare en tur til frisøren først!)
Synes det i den anledning passer fint med gule tulipaner:-)!
Nå får jeg logge meg av, men senere i kveld skal jeg kooose meg med blogg lesing! Vær du sikker:-)!!!
Stoooor klem fra Tone-C

8 kommentarer:

 1. Jeg er så enig! Jeg klarer max et par innlegg i uke :) Og tiden flyr..

  Takk for kos kommentar hos meg. Jeg tar gjerne bestillinger (tok litt av denne uken, så jeg har vært å kjøpt mere stoff og venter fjærene i posten "any day" :) Jeg fant ikke mailadressen din her, hvis du sender meg den kan jeg sende over info til deg..

  Min email er tmjau@hotmail.com

  Takk - og klem fra Tove

  SvarSlett
 2. PS! Lekkert lysfat og tulipaner.. Så friskt og flott :)

  T

  SvarSlett
 3. Kjære deg!

  Mist ikke motet og gi etter for press! Det er ikke det blogging handler om. Her skal vi kose oss når vi har tid og anledning, og vi vet alltid å finne veien inn til en koselig blogg som din uansett om det går 1 dag eller 1 uke:-)) Jeg er hjemmegående husmor og tar meg tid til en bloggrunde til dagen (viss jeg nå bare kommer på noe å blogge om, grøss). Men hadde jeg vært i jobb kunne jeg sett langt etter et bloggliv. Så kos deg når du har tid, og tenk ALDRI på å slutte, da vil jeg savne deg veldig:-)) Og JA...tullipaner er noen av de smukkeste blomstene vi har!
  Nattaklem fra meg:)
  Anne Karin

  SvarSlett
 4. Tusen takk for hyggelig kommetar til meg:) jeg syns også det er vanskelig å finne noe å blogge om til tider og derfor blir nok min blogg mer en personlig blogg med innslag av interiør, for ikke å snakke om utførelsen som du snakker om med linker osv..jaja.. det er jo gøy:) mest for venner og familie som holder seg oppdaterte..vi lærer vel litt etterhvert. Håper du kom deg ut i solen i går! det gjorde jeg..en lang tur med bikkja og det var så deilig etterpå.. skogen var liksom levende med greiner som brakk av tung snø og solen som skinte krystaller overalt..en fin tid i møte nå. Stikker innom deg til stadig og leser bloggen din så du må ikke slutte!! Håper du får en fin helg og koser deg:)

  SvarSlett
 5. Nu har solen även kommit hit, vi har ett undebart väder idag, och visst är det trevligt med att få väninnebesök, nästa helg blir det Oslo då är det dags för mässa igen, ha en fin helg, klemmer

  SvarSlett
 6. Jeg kjenner meg så godt igjen, plutselig har det gått en uke uten innlegg. Jeg prøver å være flink, men bloggen skal jo ikke bli et ork heller. Jeg er gift med en aldri så liten "nerd", så blir datafrustrasjonen for stor roper jeg ut og han kommer ilende til. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten ;)
  Ønsker deg en flott søndag!
  Klem Anne-Gry

  SvarSlett
 7. Hei Tone-C
  Kom over bloggen din via en annen blogger, og tenkte jeg skulle legge igjen et lite spor… Du er ikke alene om å ikke legge ut så ofte… Jeg har det samme – syns det er vanskelig å og tidkrevende å lage nye innlegg hver dag! samtidig sliter jeg helsemessig, og da går det veldig opp og ned med formen og energien :) jeg blogger når jeg får det til og har lyst… Blogging skal være gøy :) Jeg også slet i begynnelsen med hvordan alt fungerte, satt mange timer for å prøve å finne ut av ting, og så spurte jeg andre bloggere om hjelp :) La meg til som følger, slik at jeg kan titte innom deg igjen… Ønsker deg en fin ukestart, klem fra Mette

  SvarSlett
 8. Hei Snuppa!!

  Da har jeg laget mitt første famlende blogg innlegg.... Hjelp... Får tru det blir litt "proffere" etterhvert.. Har bare famla alene - ekke no go på det asså..;)) Ha en god dag. Også er jeg blitt følger offkårs;D. Klem.

  SvarSlett

Så bra at du vil legge igjen en kommentar til meg:)) Det setter jeg veldig stor pris på:)) Tusen takk!