mandag 10. oktober 2011

Hallo igjen nå er det jammen meg snart jul igjen...


Jammen har det ikke kommet Julebrus, julemarsipan oa i butikkene! Hvor blir dagene og ukene av?
Når jeg blar i kalenderen er det jammen ikke lenge igjen, selv om jeg synes det er veeeeldig tidlig å begynne med julen alt nå.. 
Men jeg vet også det at det er vel ett eldorado av juleblogging snart:) Gleder meg!
Jeg har stadig vært innom en rask tur for å lese litt, men har ikke funnet tid til å sette meg ned å skrive eller kommentere det dere skriver.. 
Men nå skal jeg prøve å bli litt flinkere!! 
Vi er igang med stue nr 3, så mitt håp nå er at den er ferdig til jul, selv om jeg tror det er å håpe på litt for mye... 
Vi har forresten jordbær planter utenfor kjøkkenvinduet og plutselig fikk vi se at det har kommet kart på de! Er det mulig...
Vel nå var jeg bare veldig kort innpå for å vise at det er liv i meg, skal på jobb om litt så hade bra så lenge, vi blogges;)
Stor klem fra Tone-C

1 kommentar:

  1. Takk for koselig melding! Det stemmer at GardenGirl holder til i Horten. Jeg har kjøpt støvlene fra deres nettbutikk. Enkelte blomsterhandlere har dem også, men da blir prisen en helt annen.
    Oppussingsprosjekt er tidkrevende og har den største forståelse for at alt annet legges til side! Kjekt å høre fra deg igjen! Håper dere blir ferdige til jul som planlagt. Det er en stund til enda!:-)
    Ha en fin dag!
    Klem fra Hjørdis

    SvarSlett

Så bra at du vil legge igjen en kommentar til meg:)) Det setter jeg veldig stor pris på:)) Tusen takk!