onsdag 10. februar 2010

En solskinnsdag....

I dag har jeg hatt fri.. Og selvfølgelig våknet jeg snufsete og kjempe tung i hodet...
Men man har jo selvfølgelig masse man må gjøre, så det var igrunn bare å svelge noen hodepine tabletter
og sette igang...
Solen har skint og det har vært ganske godt i solen, har jeg sett på gradestokken!
Jeg hadde ett ærend i byen og da jeg kom hjem sto den ene garasje porten litt oppe, og det lå diverse rot utenfor..
Så da var det bare å finne garasje åpneren, rydde ting på plass og heldigvis var ingen ting borte, vi bor jo i en rolig gate..


Jeg lurte veldig på hvordan det kunne skje, siden vi så å si aldri bruker den porten men en nabo kunne fortelle at en annen fjernkontroll kunne gjøre det.. Så da er det bare å passe på..


Vel nok om det! Til helgen er det morsdag, valentinsdag og fastelavens! Ikke værst! Det eneste er at jeg skal jobbe formiddagen så det blir ingen frokost på sengen eller sove lenge på meg..  Men for alldel det blir sikkert en kjempe fin dag for det, og det er jo langt i fra bare jeg som jobber;)
Jeg har liksom ikke feiret valentinsdagen så veldig, men det er sikkert koselig å lage en tradisjon på det også.. Har noen av dere det, og i såfall hva gjør dere på en slik dag?
Nå hører jeg sofaen og pleddet roper på meg, så tror jeg skal ta ett par tabl og legge meg ned og vente på Salong makeover...
Hold dere friske og ha en strålende dag/uke der ute!!
Vi mailes;)

6 kommentarer:

 1. Godt å høre at fler jobbe morsdagsmorgen!Blir vel boller med krem til kveld i dette huset tenker jeg!Masse god bedring!
  Janne

  SvarSlett
 2. Vi har heller ikke tradisjon med å feire Valentine. Som oftes er det tilfeldigheten som råder, jeg har tidligere kjøpt valentine kort til min kjære, om det blir et kort i år også, får vi se. Det spørs om jeg kommer over noen fine kort. Men morsdag og fastelaven feirer vi her i huset. Savner fastelavensris, nå etter at barne er ferdig på barne skolen, er det ingen her i huset som lager fastelavensris. Uansett er det hyggelig feiring, som jeg ser frem til:-) Ha en flott kveld og morgendag, Hilsen Lilli

  SvarSlett
 3. Vi har pleid å markere valentine litt. Kanskje noe god mat, en god film og en blomst eller noe slikt. I år tror jeg ikke det blir så mye desverre, men det kommer nok nye sjanser. Håper du føler deg bedre nå!

  Klem,I

  SvarSlett
 4. Hei og tusen takk for hyggelig kommentar på Brabo.no ;)
  Ang veggordene - jeg har forsøkt sjablon, men synes det blir for grisete og jeg synes ikke jeg fikk det till. Dette er en type klistremerke (kun bokstavene), som du kan bestille i hvilken glansgrad du vill så det matcher malingen og ser ut som sjablon. Når du går lei er det vare å dra de av. Det er mange firmaer som leverer disse, bla: www.wallwords.com (veldig bra side og enkel forsendelse pr post). www.myfirstroom.se også bra men lang levering.

  SvarSlett
 5. Hejsan, hoppas du mår bättre idag...nog förstod jag din norska, har bloggat nu i flera år med många goa norska bloggvänner så jag tycker jag förstår det mesta, är det något jag inte förstår så brukar jag skriva tillbaka och be om hjälp...:0)

  En härlig blogg du har, här kommer jag så gärna tillbaka, hoppas vi hörs snart igen, ha en skön helg,

  klemmer VIOLA

  SvarSlett
 6. Tusen takk for koselige ord på bloggen min :)
  Ja den tidsklemma traff meg virkelig kjappt og hardt..Men slik er det vel ofte.Blir som du sier mye kjøring og oppfølging, og jeg har en fotball gutt jeg og.

  En herlig blogg og et flott hjem du har.

  Ha en stressfri helg og god bedring:)

  SvarSlett

Så bra at du vil legge igjen en kommentar til meg:)) Det setter jeg veldig stor pris på:)) Tusen takk!