tirsdag 16. mars 2010

Skifer til besvær????!

Forrige innlegg pratet jeg om at vi skal ha skifer i gangen også til min store fortvilelse..
Her har jeg lagt ved noen bilder av kjøkkenet, hvor dere ser litt av gulvet!!
Vi har jo også skifer fliser mellom kjøkkenbenken, så det er ganske massivt kan man si!!!
På blilde under ser dere litt av stue gulvet, der har vi merberau gulv(litt usikker på hvordan det staves;)), og skifer i "gangen", den nye gangen ligger til venstre for bildet (rett ovenfor trappa) der kunne jeg tenke meg noe annet enn skifer, men det går vel ikke....? Den nye gangen ligger på yttersiden av ett rom som tidligere var kontor som i dag blir en del av den, så da tenkte jeg at kanskje, kanskje vi kunne hatt merberau der og eventuelt skifer ytterst?? Men det blir vel bare seende rart ut?!
Jeg skal prøve å få tatt ett bilde fra den vinkelen, og legge det ut så kan dere si hva dere tror...
Hjernen min har innstilt seg på at skifer ligner på asfalt, og det vil jeg jo ikke ha inne;)...
Men men, jeg jo bare godta det..
Veldig glad for tilbake meldinger altså:) !!!
Ha en strålende dag/ uke
Klem Tone-C

5 kommentarer:

 1. Hyggelig at jeg kan gi noen ideer:-)Jeg kan faktisk forstå hva du mener når du sier at du har mye skifer. Jeg synest skifer er flott, men stjeler nok en del lys. Dersom jeg forstår deg rett har du mulighet for å fortsette med samme parkett som du har i stuen. Hva om du da gjør det og legger kun skifer et lite stykke foran den nye ytter døren, resten blir parkett. Tror du det hadde vært en ide?? Uansett hva du bestemmer deg for, er jeg sikker på at det blir bra. Varme ønsker fra Lilli på en helt vanlig tirsdag kveld:-)

  SvarSlett
 2. Må nok si meg enig med Lili over;) Ettersom dere har såpass mye skifer ellers i huset, ville jeg nok prøve å begrense skiferbruken litt *smiler* Det finnes jo forøvrig mange typer skifer, noen steintyper er veldig lys grå i fargen og minner overhodet ikke om asfalt, men det beste er vel kanskje å bruke det typen dere har ellers i huset?! En vurderingssak det også selvfølgelig?


  Lykke til med valget!

  Klem klem
  Anette:)

  SvarSlett
 3. Hejsan! Jag håller med de två tidigare "talarna"! Vi ska lägga flis i vår gång oh jag tycker att det är svårt för att jag är rädd att få för mörkt! Lycka till! Kram Alexandra

  SvarSlett
 4. Jeg er også enig med de andre ovenfor.
  Men det er vel viktig at det "henger" sammen med resten av gulvene:-)
  Lykke til med valget!
  Klem fra Line og riktig god helg.

  SvarSlett
 5. Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min ;)

  Kjempekoselig hjem du har og et nytt spennende prosjekt på gang. Høres ut som det blir pent uanset hva du velger. ikke alltid lett dette.
  Ha en fin helg videre.

  SvarSlett

Så bra at du vil legge igjen en kommentar til meg:)) Det setter jeg veldig stor pris på:)) Tusen takk!