mandag 21. desember 2009

Sitter å hører på julemusikk på radioen..


Nå er det kun 3 dager igjen før julen ringes inn.
Barna er kjempe spente, tror det kribler i hele kroppen. Noen som kjenner seg igjen? Husker yngste broren min var syk hver julaften, han orket ikke mat, ventet bare på pakkene under treet:)..
Ellers må jeg si at tiden går fra meg, hvor blir den av?
Jeg hadde tenkt å sy nye trekk til putene i sofaen oppe i loftstuen før jul, men dagene bare flyr!
Har også lyst til å kjøpe nye gadiner til stuen nede, lurer litt på hvite gardiner, så noen fine på Kid, litt nostalgiske.
Noen som har forslag til hva som kunne være fint? Jeg er ikke så veldig glad i masse farger og mønster..
De jeg har på kjøkkenet synes jeg er fine, de er fra Lene Bjerre, hun har så masse lekkert!!
Har også lamper fra henne. Men må jo si at det har kommet masse fine kopier til en mye rimelige penge enn det Lene Bjerre koster!!
Er ikke Nissefar fra Garasjesalget flott? Den kommer vi til å ha glede av helt til vi er gamle og grå, og det er jo leeeeeeenge til;)!!
Ha en fortryllende dag! Stoor klem.

2 kommentarer:

 1. Hei Tone, Velkommen til blogglandia, en spennende verden full av inspirasjon. Først av alt vil jeg si at jeg overhode ikke er noe flink med data jeg heller, mange timer med høy puls..prøving å feiling.. før jeg fikk til bloggen min noenlunde slik jeg vil ha den. Resten må jeg ha hjelp til. Tålmodigheten er nok heller ikke den beste når det gjelder data:-)

  Jeg startet bloggen min i september i år. Etter mange år som anonym leser av diverse interiørblogger. Jeg er også lidenskapelig opptatt av interiør slik som deg. Og har samlet mange flotte inspirasjonsbilder opp gjennom tiden som jeg fant ut jeg ville dele med dere andre.

  Ønsker deg lykke til videre, selvfølgelig skal jeg prøve å hjelpe deg dersom det er noe du lurer på, det er bare å gi en lyd.

  Ønsker deg en riktig god jul. Hilsen Lilli

  SvarSlett
 2. Hei, Tone! Takk for hyggelig hilsen:) Det høres fint ut med hvite gardiner!! Skal du ha liftgardiner, som her, eller lange lengder?

  Ønsker deg en riktig god jul!!

  Klem Anette:)

  SvarSlett

Så bra at du vil legge igjen en kommentar til meg:)) Det setter jeg veldig stor pris på:)) Tusen takk!